Top bar elementor

Serices elementor

Dezvoltarea brandului

Ajutăm la definirea identității, și a elementelor cheie de vânzare.

Date, cercetare și prețuri

Prețurile și poziționarea proprietății dvs. pe piață sunt esențiale. Folosind toate informațiile și uneltele disponibile, alcătuim analize pentru a obține prețuri competitive și strategice pentru proprietatea dumneavoastră. Pe tot parcursul procesului, vă vom oferi în continuare studii de fezabilitate în curs și studii de piață actualizate.

Repoziționarea

Ocazional, proiectele vin pe piață la un moment nepotrivit, cu o strategie de marketing greșită sau un plan de vânzare greșit. Vom vizualiza și transmite concepte pe care alții le-au trecut cu vederea și vom relansa proprietatea dvs. pe piață ca fiind „proaspătă”, nouă și interesantă - creând o valoare nouă pentru potențialii cumpărători.

Pentru dezvoltatori:

După ce am trecut prin acest proces de mai multe ori cu dezvoltatori cu experiență, înțelegem nevoile dumneavoastră mai bine decât majoritatea concurenților noștri.

 

Vom dezvolta campanii de branding și de marketing pentru poziționare și expunere strategică pe piață precum și în comunitățile de brokeraj.

Vom furniza personal calificat de vânzări și administrativ pentru a opera la fața locului sau de la un birou de vânzări model.

 

Vom lucra cu toți profesioniștii care vă reprezintă proiectul dumneavoastră, în coordonarea tuturor activităților de vânzare, de negociere a finanțării și a cerințelor legale.

Pachetele noastre

De la planul de oferte la
închiderea finală

Vom colabora cu echipa dvs. juridică pentru a simplifica contractul de cumpărare și procesele tehnice ale tranzacției, asigurându-ne că vânzarea este un proces simplu și fără stres. Coordonăm și asigurăm legătura cu închiderea fiecărei unități, asigurându-ne că procesul este întotdeauna în termen. Bugetul și termenele sunt cruciale pentru maximizarea profitului și a succesului.